Un munte de gânduri bune și tot atâtea cadouri pentru cei mici, de la DABO! (VIDEO)

Un munte de gânduri bune și tot atâtea cadouri pentru cei mici, de la DABO! (VIDEO)

Sute de gânduri bune s-au adunat în Restaurantul Dabo Doner din centrul orașului Baia Mare,  sub formă de cadouri pentru cei mici. Clienții dar și personalul au pus suflet în adunarea cadourilor pentru cei mici. Din puținul fiecăruia s-au strâns jucării și alte lucruri folositoare, cât pentru o grădiniță întreagă. De altfel, un sfert din spațiul locației binecunoscute, semăna mai mult cu atelierul lui Moș Crăciun.

Bianca OLĂHUȚ-manager Dabo Doner Baia Mare: ”Gândurile oamenilor s-au adunat cu bucurie în sânul restaurantului,  toate au decurs frumos și cu liniște. Spre marea noastră bucurie, astăzi putem să dăruim la o grădiniță socială cu copilași de mai multe vârste, toate cadourile. Am adunat prin intermediul restaurantului în care lucrăm, cu ajutorul clienților, al angajaților noștri și al prietenilor,  am reușit să dăruim fiecărui copilaș câte un cadou. Printre cadouri, sunt și două laptopuri pentru cele două grupe, ca să-și poată desfășura orele. Aici s-au adunat toate cadourile, aici s-au împachetat, aici a fost atelierul lui Moș Crăciun.  De aici vom merge încărcați la cei mici!”

Primirea la grădiniță a fost pe măsură, ieri după-amiază. Deși nu a fost în ambientul serbărilor de altă dată din cauza restricțiilor de pandemie, cei mici au fost copleșiți de mulțimea cadourilor. Măsurile de protecție și distanțare nu au putut izola zâmbetele și bucuria piticilor grădinari.

Cosmina ARDELEAN – Educator, Grădinița nr.8 Baia Mare: ”Grupa mea are un efectiv de 25 de copilași care se vor bucura de cadourile oferite de către dumneavoastră. S-au  bucurat foarte  mult de vestea că o să primească niște cadouri de la niște oameni care s-au gândit la ei în prag de sărbători și cu siguranță, după cum ați văzut, le-a adus în suflet o bucurie celor mici.”

Ana Maria ARDELEAN- Educator, Grădinița nr.8 Baia Mare: ”Am 21 de copii în grupă, de la 3 la 6 ani, unii au venit acuma în toamnă, prima dată la grădiniță. O să se bucure foarte mult de ceea ce au primit. Un Moș Crăciun este totdeauna binevenit! Le mulțumim din suflet pentru ajutorul oferit!

Personalul restaurantului a rămas cu un moment foarte plăcut imortalizat pe telefoanele mobile și spune că pentru zâmbetele primite și bucuria celor mici, a meritat tot efortul.

Mircea MUREȘAN

Recomandari

Alte Articole