Un șofer băimărean, aflat sub influența alcoolului, a provocat un accident pe strada Victoriei Reviewed by CD on . Ieri, în Baia Mare, pe strada Victoriei, a avut loc un alt eveniment rutier în care au fost implicate mai multe autovehicule şi care s-a soldat cu rănirea unui Ieri, în Baia Mare, pe strada Victoriei, a avut loc un alt eveniment rutier în care au fost implicate mai multe autovehicule şi care s-a soldat cu rănirea unui Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Un șofer băimărean, aflat sub influența alcoolului, a provocat un accident pe strada Victoriei

Un șofer băimărean, aflat sub influența alcoolului, a provocat un accident pe strada Victoriei

Un șofer băimărean, aflat sub influența alcoolului, a provocat un accident pe strada Victoriei

Ieri, în Baia Mare, pe strada Victoriei, a avut loc un alt eveniment rutier în care au fost implicate mai multe autovehicule şi care s-a soldat cu rănirea unui conducător auto.
Un băimărean în vârstă de 40 de ani se deplasa cu un autoturism dinspre strada Valea Roşie către bulevardul Independenţei din municipiu. Încercând să evite coliziunea cu un autoturism parcat pe partea dreaptă, şoferul a schimbat direcţia de mers spre stânga şi a acroşat un autobuz condus regulamentar pe banda II de circulaţie. În urma impactului, băimăreanul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism ce a fost proiectat într-o maşină oprită pe partea dreaptă a carosabilului.

Conducătorul auto din primul autoturism acroşat a fost rănit şi a fost transportat la Spitalul Judeţean Baia Mare, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, dar nu a rămas internat.
Testarea cu aparatul etilotest a relevat că şoferul care a provocat accidentul avea o concentraţie mare de alcool pur în aerul expirat. Lui i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Ceilalţi şoferi implicaţi în accident nu se aflau sub influenţa alcoolului.
Cercetările continuă.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus