Accident cu trei victime produs în Suciu de Sus de un şofer băut Reviewed by CD on . Ieri dimineaţă, la ora 09.20, pe DJ 171, localitatea Suciu de Sus, a avut loc un eveniment rutier soldat cu trei victime. Un bărbat în vârstă de 35 de ani din c Ieri dimineaţă, la ora 09.20, pe DJ 171, localitatea Suciu de Sus, a avut loc un eveniment rutier soldat cu trei victime. Un bărbat în vârstă de 35 de ani din c Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Accident cu trei victime produs în Suciu de Sus de un şofer băut

Accident cu trei victime produs în Suciu de Sus de un şofer băut

Accident cu trei victime produs în Suciu de Sus de un şofer băut

Ieri dimineaţă, la ora 09.20, pe DJ 171, localitatea Suciu de Sus, a avut loc un eveniment rutier soldat cu trei victime.
Un bărbat în vârstă de 35 de ani din comuna Băiuţ a condus un autoturism spre Suciu de Jos. Fiind sub influenţa alcoolului, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum cu denivelări, a pierdut controlul direcţiei, a intrat frontal într-un podeţ după care s-a răsturnat pe plafon.
În urma impactului, pasagerul dreapta spate, în vârstă de 22 de ani, care nu purta centura de siguranţă, a fost rănit grav iar conducătorul auto şi pasagerul dreapta faţă, în vârstă de 19 ani, au fost răniţi uşor.
Poliţiştii continuă cercetările şi la finalizarea lor vor propune măsuri.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus