Infracțiuni rutiere constatate de polițiștii din Sighetu Marmației și Groși

Azi-noapte, polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați prin apel 112 să se deplaseze pe strada Piața Cuza Vodă, unde a avut loc un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr de 26 de ani din Bârsana, care a condus un motociclu, ar fi pierdut controlul direcției și a căzut cu autovehiculul. Acesta a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu deține permis de conducere, iar motociclul condus nu figurează ca fiind înmatriculat. Din cauza leziunilor suferite, testarea alcoolscopică a acestuia nu a putut fi efectuată, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea stării de fapt.

Aseară, polițiștii Secției 1 Groși, în timp ce se aflau în serviciul de patrulare pe D.J. 182B, în localitatea Săcălășeni, au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism, care se deplasa înspre Remetea Chioarului.

La volan a fost identificat un bărbat în vârstă de 52 de ani din Remetea Chioarului. Testat alcoolscopic de polițiști, bărbatului i-a rezultat o concentrație de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice de sânge.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole