Două accidente în Ocna Șugatag

Ieri după-amiază, în jurul orei 17.20, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Ocna Șugatag au fost sesizați prin SNUAU 112 că în localitatea Ocna Șugatag s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Din primele verificări efectuate la fața locului a reieșit faptul că o femeie de 52 de ani, care în calitate de pieton ar fi intenționat să traverseze strada, a fost acroșată de un autoturism condus de un tânăr de 29 de ani.

În urma impactului, femeia de 52 de ani și o pasageră de 27 de ani au suferit leziuni corporale și au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicașe, fără a necesita internarea.

Conducătorul autotursmului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/ l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal și sub coordonarea procurorului se continuă cercetările în vederea luării măsurilor legale.

Ieri după-amiază, în jurul orei 17.00, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Ocna Șugatag au fost sesizați prin SNUAU 112, despre faptul că în localitatea Ocna Șugatag s-a produs un accident rutier în urma căruia au rezultat victime.

Verificările efectuate la fața locului au relevat faptul că un bărbat de 49 de ani, cetățean ceh, care conducea un autoturism pe strada Izvorului, ar fi pătruns pe strada Unirii fără a respecta semnificația indicatorului STOP, și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie.

În urma impactului femeia din autoturismul acroșat a suferit leziuni corporale și a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcotest, rezultatul fiind zero în ambele cazuri. 

În cauză se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole