Doi bărbați cercetați pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire, reținuți de polițiștii din Șomcuta Mare

Activitățile specifice de cercetare efectuate de polițiștii din Șomcuta Mare au condus la identificarea persoanelor implicate într-o stare conflictuală în localitatea Remetea Chioarului. În baza probatoriului administrat, față de două dintre acestea s-a dispus reținerea pentru 24 de ore.

În fapt, la data de 02 iunie a.c., la ora 19.30, polițiștii oraşului Şomcuta Mare au fost sesizați prin  SNUAU 112  despre faptul că  în localitatea Remetea Chioarului mai multe persoane se agresează reciproc. La fața locului polițiștii au stabilit că agresiunea s-a produs pe fondul unui conflict spontan, între mai multe persoane.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj Smurd, care a acordat îngrijiri medicale persoanelor vătămate, fără a necesita transportarea acestora la spital. Activitățile specifice desfășurate de polițiști au dus la identificarea a nouă persoane implicate în starea conflictuală. În baza probatoriului administrat, ieri, 04 iunie, polițiștii din Șomcuta Mare au dispus reținerea pentru 24 de ore a două persoane. Acestea au fost depuse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice și lovire.

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole