Amenzi aplicate de jandarmii băimăreni scandalagiilor și prostituatelor Reviewed by CD on . Echipajele de jandarmi de pe raza municipiului Baia Mare, în prima zi a acestei luni, au surprins şi sancţionat mai multe persoane care au încălcat prevederile Echipajele de jandarmi de pe raza municipiului Baia Mare, în prima zi a acestei luni, au surprins şi sancţionat mai multe persoane care au încălcat prevederile Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Amenzi aplicate de jandarmii băimăreni scandalagiilor și prostituatelor

Amenzi aplicate de jandarmii băimăreni scandalagiilor și prostituatelor

Amenzi aplicate de jandarmii băimăreni scandalagiilor și prostituatelor

Echipajele de jandarmi de pe raza municipiului Baia Mare, în prima zi a acestei luni, au surprins şi sancţionat mai multe persoane care au încălcat prevederile legale.
Miercuri, 01 august a.c., în jurul orelor 01:40, jandarmii au fost solicitaţi să aplaneze un scandal provocat de către un cetăţean din Baia Mare în vârstă de 36 de ani, în faţa unui local public situat pe strada Al. Odobescu iar în jurul orelor 14:00, în Parcul Mara, jandarmii au aplicat o sancţiune contravenţională unui tânăr de 19 ani din Baia Mare, care aflându-se în parc, pe spaţiul verde, adresa înjurii şi făcea gesturi obscene, fapt ce a atras indignarea cetăţenilor aflaţi în zonă, ulterior acesta refuzând să dea date privind stabilirea identităţii sale.
De asemenea, tot în prima zi a lunii august, jandarmii băimăreni au identificat două femei care atrăgeau persoane, în locuri publice, în scopul întreţinerii de raporturi sexuale contra unor sume de bani. Şi femeilor în cauză li s-au aplicat sancţiuni contravenţionale conform legii.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus