Au ascuns ţigările în locomotiva trenului Reviewed by CD on . Poliţiştii de frontieră găsesc aproape zilnic ţigări de contrabandă ascunse în locurile cele mai greu de imaginat. Ieri, la ultima captură, aceştia au găsit ţig Poliţiştii de frontieră găsesc aproape zilnic ţigări de contrabandă ascunse în locurile cele mai greu de imaginat. Ieri, la ultima captură, aceştia au găsit ţig Rating:
Ești aici: Acasă » Eveniment»Au ascuns ţigările în locomotiva trenului

Au ascuns ţigările în locomotiva trenului

Au ascuns ţigările în locomotiva trenului

Poliţiştii de frontieră găsesc aproape zilnic ţigări de contrabandă ascunse în locurile cele mai greu de imaginat. Ieri, la ultima captură, aceştia au găsit ţigările în locomotiva unui tren, în locul unde se depozitează uleiul uzat.

Poliţiştii de frontieră şi vameşii din cadrul PTF Vicşani, judeţul Suceava, au găsit un nou transport de ţigări de contrabandă, pe sensul de intrare în ţară. De această dată, marfa a fost ascunsă într-un loc greu de imaginat, şi anume în locomotiva unui tren de marfă ucrainean. În locul în care se depozitează uleiul uzat, oamenii legii au găsit 480 de pachete de ţigări. Acestea erau ale cetăţeanului ucrainean Z. Sergii de 38 de ani, şeful garniturii de tren. Drept urmare, marfa în valoare de 576 lei a fost ridicată în vederea confiscării, iar cetăţeanul ucrainean a fost sancţionat de către autorităţile vamale cu amendă în valoare de 5.000 lei.

Tot ieri, poliţiştii de frontieră au interceptat două persoane ce transportau ţigări netimbrate. Când au fost văzuţi, aceştia au abandonat marfa şi au încercat să fugă, dar unul dintre ei a fost prins. La faţa locului s-au găsit 3.000 de pachete de ţigări, în valoare de 30.000 de lei. Ioan H., tânărul de 22 de ani care a fost identificat, este cercetat penal.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus