Autoturism în care se aflau patru tinere, răsturnat pe plafon în Pasul Gutâi Reviewed by CD on . Ieri după amiază, în jurul orei 16,00, poliţiştii au intervenit la un accident de circulaţie produs pe D.N. 18 în Pasul Gutâi. Verificările efectuate au relevat Ieri după amiază, în jurul orei 16,00, poliţiştii au intervenit la un accident de circulaţie produs pe D.N. 18 în Pasul Gutâi. Verificările efectuate au relevat Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Autoturism în care se aflau patru tinere, răsturnat pe plafon în Pasul Gutâi

Autoturism în care se aflau patru tinere, răsturnat pe plafon în Pasul Gutâi

Autoturism în care se aflau patru tinere, răsturnat pe plafon în Pasul Gutâi

Ieri după amiază, în jurul orei 16,00, poliţiştii au intervenit la un accident de circulaţie produs pe D.N. 18 în Pasul Gutâi. Verificările efectuate au relevat că o tânără de 22 de ani, din Fereşti, care conducea un autoturism pe direcţia Sighetu Marmaţiei – Baia Sprie, într-o curbă la stânga a părăsit partea carosabilă prin dreapta şi s-a răsturnat pe plafon într-o râpă, la o diferenţă de nivel de trei metri. În urma accidentului trei pasagere cu vârste cuprinse între 19 şi 25 de ani au suferit leziuni corporale şi au fost transportate la spital unde au beneficiat de îngrijiri medicale fără a necesita internarea.
Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus