Băimărean arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru agresiune Reviewed by CD on . Activităţile de cercetare şi documentare efectuate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Baia Mare cu privire la o a Activităţile de cercetare şi documentare efectuate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Baia Mare cu privire la o a Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Băimărean arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru agresiune

Băimărean arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru agresiune

Băimărean arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru agresiune

Activităţile de cercetare şi documentare efectuate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Baia Mare cu privire la o agresiune comisă în cursul lunii decembrie, au dus la identificarea persoanei bănuite de comiterea faptei. Este vorba despre un băimărean în vârstă de 35 de ani, care şi-a agresat unchiul.
Iniţial fapta a fost încadrată ca lovire sau alte violenţă, însă întrucât s-a stabilit că victima are nevoie de peste 90 de zile de îngrijiri medicale, băimăreanul este cercetat acum pentru vătămare corporală.
În baza probatoriului administrat, băimăreanul a fost reţinut pentru 24 de ore şi prezentat Judecătoriei Baia Mare, care a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestuia.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus