Băimăreancă înșelată de o „ghicitoare” Reviewed by CD on . Naivitatea a costat-o destul de scump pe o tânără din Baia Mare. În timp ce se deplasa pe bulevardul Traian din municipiu, aceasta a fost abordată de o persoană Naivitatea a costat-o destul de scump pe o tânără din Baia Mare. În timp ce se deplasa pe bulevardul Traian din municipiu, aceasta a fost abordată de o persoană Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Băimăreancă înșelată de o „ghicitoare”

Băimăreancă înșelată de o „ghicitoare”

Băimăreancă înșelată de o „ghicitoare”

Naivitatea a costat-o destul de scump pe o tânără din Baia Mare. În timp ce se deplasa pe bulevardul Traian din municipiu, aceasta a fost abordată de o persoană necunoscută care a convins-o că îi va ghici norocul. Victima şi-a dat jos toate bijuteriile şi le-a pus într-o bucată de hârtie astfel încât necunoscuta să facă un mic ritual. Şi ca farmecele să aibă efecte, tânăra a fost sfătuită să păstreze bijuteriile împachetate în hârtie pentru o perioadă de timp.

După ce s-a îndepărtat de „ghicitoare”, aceasta şi-a dat seama că bijuteriile, a căror valoare a fost estimată la 6 000 de lei, nu se mai aflau în hârtie şi a anunţat poliţia. Poliţiştii de investigaţii criminale desfăşoară cercetări pentru identificarea autoarei şi recuperarea prejudiciului.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus