Băimăreni prinși în flagrant în timp ce încercau să vândă materiale pirotehnice Reviewed by CD on . Azi, 29 decembrie, în parcarea unui centru comercial de pe bulevardul Bucureşti din municipiul Baia Mare, poliţiştii au prins în flagrant un băimărean de 43 de Azi, 29 decembrie, în parcarea unui centru comercial de pe bulevardul Bucureşti din municipiul Baia Mare, poliţiştii au prins în flagrant un băimărean de 43 de Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Băimăreni prinși în flagrant în timp ce încercau să vândă materiale pirotehnice

Băimăreni prinși în flagrant în timp ce încercau să vândă materiale pirotehnice

Băimăreni prinși în flagrant în timp ce încercau să vândă materiale pirotehnice

Azi, 29 decembrie, în parcarea unui centru comercial de pe bulevardul Bucureşti din municipiul Baia Mare, poliţiştii au prins în flagrant un băimărean de 43 de ani, în timp ce oferea spre vânzare obiecte cu conţinut pirotehnic.

Din verificările efectuate poliţiştii au constatat că băimăreanul nu este autorizat pentru a efectua operațiuni cu articole pirotehnice. Întreaga cantitate de articole pirotehnice, respectiv 580 petarde şi mai multe cutii cu artificii, au fost ridicate în vederea confiscării.

Tot azi, 29 decembrie, poliţiştii au prins în flagrant un tânăr de 26 de ani şi o tânără de 25 de ani, ambii din Baia Mare, în timp ce ofereau spre vânzare 900 petarde şi o baterie de artificii cu 36 de focuri, fără a fi autorizaţi pentru a efectua operațiuni cu articole pirotehnice.
Şi în acest caz articolele pirotehnice au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus