Bănuit de furt de autoturism prins de polițiștii din Ocna Șugatag Reviewed by CD on . Polițiștii din Ocna Șugatag au identificat un tânăr de 24 de ani din localitate care este bănuit de comiterea unui furt de autoturism. Proprietarul unui autotur Polițiștii din Ocna Șugatag au identificat un tânăr de 24 de ani din localitate care este bănuit de comiterea unui furt de autoturism. Proprietarul unui autotur Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Bănuit de furt de autoturism prins de polițiștii din Ocna Șugatag

Bănuit de furt de autoturism prins de polițiștii din Ocna Șugatag

Bănuit de furt de autoturism prins de polițiștii din Ocna Șugatag

Polițiștii din Ocna Șugatag au identificat un tânăr de 24 de ani din localitate care este bănuit de comiterea unui furt de autoturism.

Proprietarul unui autoturism a sesizat poliția că, în noaptea de 01/ 02 iunie a.c., persoane necunoscute i-au furat autoturismul din curtea locuinței sale din Ocna Șugatag. În urma verificărilor efectuate de polițiști, la scurt timp de la sesizare, autoturismul a fost găsit avariat la intersecția străzilor Unirii cu Piața 1 Decembrie din localitate.

Investigațiile polițiștilor au dus la identificarea unui tânăr de 24 de ani, bănuit de săvârșirea furtului. Acesta, în noaptea comiterii faptei, a sustras cheile autoturismului din locuința părții vătămate, unde locuiește fără forme legale, și, cu toate că nu deține permis, a condus mașina spre centrul localității. Din cauza vitezei excesive și a lipsei de experiență în conducere, a pătruns pe un scuar din beton și a intrat într-un panou publicitar după care a abandonat autoturismul.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducere fără permis.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus