Biciclistă accidentată în Sighetu Marmaţiei Reviewed by CD on . O femeie de 71 de ani din Sighetu Marmaţiei, care a pătruns cu bicicleta în intersecţia străzii Piaţa 1 Decembrie 1918 cu strada 9 Mai , fără a se asigura, a fo O femeie de 71 de ani din Sighetu Marmaţiei, care a pătruns cu bicicleta în intersecţia străzii Piaţa 1 Decembrie 1918 cu strada 9 Mai , fără a se asigura, a fo Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Biciclistă accidentată în Sighetu Marmaţiei

Biciclistă accidentată în Sighetu Marmaţiei

Biciclistă accidentată în Sighetu Marmaţiei

O femeie de 71 de ani din Sighetu Marmaţiei, care a pătruns cu bicicleta în intersecţia străzii Piaţa 1 Decembrie 1918 cu strada 9 Mai , fără a se asigura, a fost surprinsă şi accidentată de un autoturism.

Ieri, jurul orei 18.20, poliţia a fost sesizată că în municipiul Sighetu Marmaţiei a avut loc un eveniment rutier soldat cu rănirea unei persoane.
O sigheteancă de 71 de ani, care se deplasa cu bicicleta pe strada Piaţa 1 Decembrie 1819, fără să acorde prioritate, a pătruns pe strada 9 Mai şi a fost accidentată de un autoturism condus de un băimărean în vârstă de 38 de ani.
În urma impactului, victima, a fost transportată la spital unde a rămas internată.
Ambii participanţi la trafic au fost testaţi cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus