Biciclistă accidentată mortal în Sighetu Marmației de o ambulanță. Avea căști de telefon în urechi Reviewed by CD on . O tânără de 25 de ani din localitatea Rozavlea, care circula ieri, 03 septembrie a.c. cu bicicleta pe trotuarul străzii Bogdan Vodă din municipiul Sighetu Marma O tânără de 25 de ani din localitatea Rozavlea, care circula ieri, 03 septembrie a.c. cu bicicleta pe trotuarul străzii Bogdan Vodă din municipiul Sighetu Marma Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Biciclistă accidentată mortal în Sighetu Marmației de o ambulanță. Avea căști de telefon în urechi

Biciclistă accidentată mortal în Sighetu Marmației de o ambulanță. Avea căști de telefon în urechi

Biciclistă accidentată mortal în Sighetu Marmației de o ambulanță. Avea căști de telefon în urechi

O tânără de 25 de ani din localitatea Rozavlea, care circula ieri, 03 septembrie a.c. cu bicicleta pe trotuarul străzii Bogdan Vodă din municipiul Sighetu Marmaţiei, a pătruns fără să se asigure pe carosabil în faţa unei autospeciale a Serviciului de Ambulanţă Judeţeană Maramureş, care circula din sens opus cu sistemele acustice şi luminoase în funcţiune, fiind surprinsă şi accidentată cu partea dreaptă faţă a autovehiculului.
Conducătorul ambulanţei, un bărbat de 47 de ani din Sighetu Marmaţiei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero şi i s-au recoltat probe biologice de sânge.
Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Sighetu Marmației, unde în jurul orelor 16,55 a decedat. La faţa locului aceasta a fost gasită cu căşti de telefon în urechi.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus