Bărbat din Târgu Lăpuș, reținut pentru contrabandă cu țigări Reviewed by CD on . Poliţiştii din Maramureș au confiscat aproape 36.000 de țigarete de contrabandă, provenite din Ucraina, transportate cu un autoturism pe raza orașului Târgu Lăp Poliţiştii din Maramureș au confiscat aproape 36.000 de țigarete de contrabandă, provenite din Ucraina, transportate cu un autoturism pe raza orașului Târgu Lăp Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Bărbat din Târgu Lăpuș, reținut pentru contrabandă cu țigări

Bărbat din Târgu Lăpuș, reținut pentru contrabandă cu țigări

Bărbat din Târgu Lăpuș, reținut pentru contrabandă cu țigări

Poliţiştii din Maramureș au confiscat aproape 36.000 de țigarete de contrabandă, provenite din Ucraina, transportate cu un autoturism pe raza orașului Târgu Lăpuş. Conducătorul auto a fost reținut.

Ieri, 13 noiembrie a.c., polițiștii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Maramureş au depistat în trafic, pe strada Tineretului, din orașului Târgu Lăpuş, un autoturism cu care se transportau țigarete de contrabandă.

Conducătorul auto, de 40 de ani, din Baia Mare, nu a putut să prezinte documente legale de proveniență pentru cele 35.960 de țigarete netimbrate deținute, introduse în țară din Ucraina.

Bunurile accizabile, în valoare de aproximativ 20.000 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării.

Față de conducătorul auto s-a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanţei, cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bărbatului, sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus