Bunuri furate din garaje, recuperate de poliţiştii băimăreni Reviewed by CD on . Trei tineri surprinşi ieri în flagrant de poliţiştii de investigaţii criminale băimăreni, în timp ce sustrăgeau bunuri dintr-un garaj de pe strada George Enescu Trei tineri surprinşi ieri în flagrant de poliţiştii de investigaţii criminale băimăreni, în timp ce sustrăgeau bunuri dintr-un garaj de pe strada George Enescu Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Bunuri furate din garaje, recuperate de poliţiştii băimăreni

Bunuri furate din garaje, recuperate de poliţiştii băimăreni

Bunuri furate din garaje, recuperate de poliţiştii băimăreni

Trei tineri surprinşi ieri în flagrant de poliţiştii de investigaţii criminale băimăreni, în timp ce sustrăgeau bunuri dintr-un garaj de pe strada George Enescu din municipiu, nu erau la prima faptă.
În urma extinderii cercetărilor poliţiştii au constat că aceştia au fost implicaţi în săvârşirea a încă cinci furturi din garaje, reclamate în cursul acestei luni. Este vorba despre trei tineri din comuna Recea, în vârstă de 14, 17 şi 18 ani, care, în perioada 01 – 13 iunie, au pătruns prin efracţie în alte cinci garaje situate pe străzile Ioan Slavici, Victoriei, Gării şi Iuliu Maniu din municipiul Baia Mare şi au sustras mai multe bunuri sau sume de bani, cauzând un prejudiciu total de peste 5 000 de lei.
Odată cu identificarea bănuiţilor, poliţiştii au reuşit să recupereze 80% din bunurile sustrase: biciclete, drujbe, trotinete, unelte de pescuit etc. În continuare se desfăşoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus