Cinci incendii de vegetație uscată, produse în ultimele 24 de ore în Maramureș Reviewed by CD on . În ultimele 24 de ore, pompierii maramureșeni au luptat cu flacările produse de nu mai puțin de 5 incendii de vegetație uscată. În Baia Mare au ars 0.2 ha, Târg În ultimele 24 de ore, pompierii maramureșeni au luptat cu flacările produse de nu mai puțin de 5 incendii de vegetație uscată. În Baia Mare au ars 0.2 ha, Târg Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Cinci incendii de vegetație uscată, produse în ultimele 24 de ore în Maramureș

Cinci incendii de vegetație uscată, produse în ultimele 24 de ore în Maramureș

Cinci incendii de vegetație uscată, produse în ultimele 24 de ore în Maramureș

În ultimele 24 de ore, pompierii maramureșeni au luptat cu flacările produse de nu mai puțin de 5 incendii de vegetație uscată. În Baia Mare au ars 0.2 ha, Târgu Lăpuș 6 ha, Baia Sprie 1ha, Câmpulung la Tisa 0.5 ha de vegetație uscată, iar la Varai, Valea Chioarului au ars 60 ha de litieră în pădure de pin și foioase.
Pompierii din Vișeu de Sus au lichidat un incendiu izbucnit pe Valea Vaserului, la o cabană. Militarii au parcurs aproximativ 30 km cu drezina, drumul nefiind accesibil cu altceva. Focul se pare că a pornit de la o casă de vânătoare aflată în vecinătatea cabanei vechi Făina. Flăcările au distrus circa 220 de metri pătrați din acoperișul de lemn al casei de vânătoare și 40 de metri pătrați dintr-o filigorie. Focul a mai distrus și 120 de metri pătrați din acoperișul de lemn al cabanei aflate în vecinătatea casei de vânătoare și aparatură electrocasnică.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus