Culmea tupeului la Hideaga! Să treci calea ferată pe roşu, sub nasul poliţiştilor! (VIDEO) Reviewed by CD on . Un caz de maximă imbecilitate a fost surprins, marţi 19 iunie, la trecerea la nivel cu calea ferată din Hideaga, pe camera video al unui şofer maramureşean. În Un caz de maximă imbecilitate a fost surprins, marţi 19 iunie, la trecerea la nivel cu calea ferată din Hideaga, pe camera video al unui şofer maramureşean. În Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Culmea tupeului la Hideaga! Să treci calea ferată pe roşu, sub nasul poliţiştilor! (VIDEO)

Culmea tupeului la Hideaga! Să treci calea ferată pe roşu, sub nasul poliţiştilor! (VIDEO)

Culmea tupeului la Hideaga! Să treci calea ferată pe roşu, sub nasul poliţiştilor! (VIDEO)

Un caz de maximă imbecilitate a fost surprins, marţi 19 iunie, la trecerea la nivel cu calea ferată din Hideaga, pe camera video al unui şofer maramureşean. În timp ce semnalele luminoase şi acustice anunţau trecerea unui tren, o maşină iese din rând, trece peste calea ferată şi opreşte imediat după aceea la câţiva metri de maşina unui echipaj al poliţiei, oprită în coloană pe celălalt sens de mers.

Din filmările de pe camera de bord se poate vedea cum un pasager coboară grăbit din maşină, aleargă până la calea ferată şi face semne cu mâna şoferului să treacă repede! Grăbit de situaţie nu observă însă maşina poliţiei, oprită de cealaltă parte în aşteptarea trenului. Şoferul se pare că vede însă acest lucru, motiv pentru care opreşte imediat şi aşteaptă răbdător de această dată, punerea în mişcare a coloanelor de maşini după trecerea trenului. Aflat în coloana de maşini, oprit regulamentar, echipajul de poliţie pare să nu fi observat încălcarea legii comisă cu bună ştiinţă, astfel încât, şoferul tupeist şi-a putut vedea liniştit de drum! Cu permis de conducere cu tot!

Mircea MUREŞAN

Comentarii (1)

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus