Dr. Emanuel Baciu – Fundaţia EMA – Valori ale Maramureşului! (VIDEO) Reviewed by CD on . Sala de sport a Universităţii de Nord din Baia Mare, strada Victor Babeş, a găzduit în cursul serii de 9 decembrie o inedită gală în care au fost oferite premii Sala de sport a Universităţii de Nord din Baia Mare, strada Victor Babeş, a găzduit în cursul serii de 9 decembrie o inedită gală în care au fost oferite premii Rating:
Ești aici: Acasă » Eveniment»Dr. Emanuel Baciu – Fundaţia EMA – Valori ale Maramureşului! (VIDEO)

Dr. Emanuel Baciu – Fundaţia EMA – Valori ale Maramureşului! (VIDEO)

Dr. Emanuel Baciu – Fundaţia EMA – Valori ale Maramureşului! (VIDEO)

Sala de sport a Universităţii de Nord din Baia Mare, strada Victor Babeş, a găzduit în cursul serii de 9 decembrie o inedită gală în care au fost oferite premii de excelenţă pentru cei mai buni moroşeni.

La secţiunea sănătate, Fundaţia E.M.A., (primul serviciu de salvare în condiţii extreme din România, în colaborare cu comunităţile OFF-ROAD şi autorităţile locale şi centrale din România şi din străinătate), a primit diploma de excelenţă pentru întraga activitate în slujba salvării de vieţi şi voluntariatului.Diploma a fost  acordată în lipsă, fiind ridicată de Cristina Vrabie, managerul organizaţiei în Romania.

!

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus