HCM Baia Mare, memoriu catre Federatia Romana de Handbal Reviewed by CD on . Conducerea clubului HCM Baia Mare a luat decizia de a trimite Federatiei Romane de Handbal un memoriu prin care solicită analizarea manierei de arbitraj a cuplu Conducerea clubului HCM Baia Mare a luat decizia de a trimite Federatiei Romane de Handbal un memoriu prin care solicită analizarea manierei de arbitraj a cuplu Rating:
Ești aici: Acasă » Sport»HCM Baia Mare, memoriu catre Federatia Romana de Handbal

HCM Baia Mare, memoriu catre Federatia Romana de Handbal

HCM Baia Mare, memoriu catre Federatia Romana de Handbal

Conducerea clubului HCM Baia Mare a luat decizia de a trimite Federatiei Romane de Handbal un memoriu prin care solicită analizarea manierei de arbitraj a cuplului Drăgănescu – Eremia (Gorj) din timpul meciului CSM Ploieşti – HCM Baia Mare.

Oficialii clubului baimarean au remarcat faptul ca echipa locală a câştigat acel joc cu 31-24 după ce băimărencele aveau avantaj de 5 goluri la începutul reprizei secunde.

„Memoriul va fi judecat de Comisia centrală a arbitrilor (CCA) şi Comisia centrală de disciplină a FRH în cadrul unei şedinţe care va avea loc săptămâna viitoare”, au anuntat oficialii HCM Baia Mare.

Rares Bogdan

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus