Sigheteni sub influența alcoolului la volan

Ieri, 23 august a.c., polițiștii Municipiului Sighetu Marmației au întocmit două dosare penale pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

În jurul orei 05.00, în urma cercetărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că, un tânăr de 29 de ani, aflat la volanul unui autoturism, în intersecția cu circulație în sens giratoriu a străzilor Unirii cu Bogdan Vodă, a intrat în coliziune cu gardul metalic și de beton din fața unei biblioteci. Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate ulterior probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei

În jurul orei 12.00, polițiștii au intervenit la un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. În fapt, un bărbat de 47 de ani, a condus un autoturism pe strada Bogdan Vodă din municipiu, și a intrat în coliziune cu un alt autoturism, la volan aflându-se o tânără de 28 de ani din Desești.

În cazul bărbatului de 47 de ani, etilotestul a indicat o valoare de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În ambele cauze, polițiștii efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole