SIGHETU MARMAŢIEI: Bătaie între doi elevi. Furt pe holurile unui liceu Reviewed by CD on .  Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Maramureş a fost sesizat, prin Serviciul Unic de Urgenţe “112”, despre faptul că pe holurile unei instituţii de învăţământ p  Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Maramureş a fost sesizat, prin Serviciul Unic de Urgenţe “112”, despre faptul că pe holurile unei instituţii de învăţământ p Rating:
Ești aici: Acasă » Eveniment»SIGHETU MARMAŢIEI: Bătaie între doi elevi. Furt pe holurile unui liceu

SIGHETU MARMAŢIEI: Bătaie între doi elevi. Furt pe holurile unui liceu

SIGHETU MARMAŢIEI: Bătaie între doi elevi. Furt pe holurile unui liceu

 Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Maramureş a fost sesizat, prin Serviciul Unic de Urgenţe “112”, despre faptul că pe holurile unei instituţii de învăţământ preuniversitar din Sighetu Marmaţiei a avut loc un scandal.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de jandarmerie de pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei care au stabilit circumstanţele în care s-a produs incidentul şi i-a identificat pe cei doi făptuitori. I.B., de 17 ani şi Alexandru B. de 18 ani, ambii din Sighetu Marmaţiei, sunt susceptibili de săvârşirea infracţiunilor de loviri, unul împotriva celuilalt, fapte prevăzute şi pedepsite de art. 180 alin. 1, Cod Penal.

Cei doi tineri, elevi ai unităţii de învăţământ, aflându-se în pauză, s-au întâlnit pe holul liceului unde au purtat discuţii aprinse cu privire la anumite divergenţe din trecut. Pe fondul acestor discuţii cei doi încep la un moment dat să-şi aplice reciproc lovituri cu pumnii în zona capului.

Dosarul cu actele de constatare întocmite a fost predat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmaţiei, pentru continuarea cercetărilor.

Furturi pe holurile unui liceu din Sighetu Marmaţiei

Jandarmeria Maramureş a fost solicitată să intervină la un liceu din Sighetu Marmaţiei unde un elev a reclamat furtul unui telefon mobil.

Un echipaj de jandarmerie ce acţiona pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei a întreprins măsurile specifice, identificându-l pe D.C., de 16 ani, din Sighetu Marmaţiei, ce este susceptibil de săvârşirea infracţiunii de furt, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 208 alin. 1, Cod Penal.

Partea vătămată, V. S., în vârstă de 15 ani, cu domiciliul în localitatea Poienile de Sub Munte, elev al liceului, se afla în pauză pe holul instituţiei iar la un moment dat făptuitorul, în grabă, i-a sustras din mână telefonul mobil şi a fugit din incinta liceului. Ulterior a scos cartela din telefon aruncând-o, dar în scurt timp a fost identificat de către jandarmi, care au găsit asupra lui telefonul sustras.

Prejudiciul în valoare de 350 lei a fost recuperat în totalitate iar dosarul cu actele de constatare întocmite a fost predat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmaţiei, pentru continuarea cercetărilor.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus