O șoferiță s-a răsturnat cu mașina în localitatea Mesteacăn. Doi copii au ajuns la spital Reviewed by CD on . Ieri, 04 septembrie a.c., orele 16,16, Poliţia oraş Şomcuta Mare a fost sesizată despre faptul că în localitatea Mesteacăn s-a produs un accident rutier cu mai Ieri, 04 septembrie a.c., orele 16,16, Poliţia oraş Şomcuta Mare a fost sesizată despre faptul că în localitatea Mesteacăn s-a produs un accident rutier cu mai Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»O șoferiță s-a răsturnat cu mașina în localitatea Mesteacăn. Doi copii au ajuns la spital

O șoferiță s-a răsturnat cu mașina în localitatea Mesteacăn. Doi copii au ajuns la spital

O șoferiță s-a răsturnat cu mașina în localitatea Mesteacăn. Doi copii au ajuns la spital

Ieri, 04 septembrie a.c., orele 16,16, Poliţia oraş Şomcuta Mare a fost sesizată despre faptul că în localitatea Mesteacăn s-a produs un accident rutier cu mai multe victime.
O băimăreancă de 37 de ani a condus autoturismul pe DN 1C în localitatea Mesteacăn, din direcţia Baia Mare spre Dej. Pe fondul neatenţiei, autoturismul a părăsit partea carosabilă, a intrat în şanţ şi s-a oprit pe plafon.
În urma impactului doi minori au suferit vătămări corporale. Un minor de 8 luni, pasager pe scaunul din faţă tip scoică şi cel de-al doilea, în vârstă de 3 ani pasager pe bancheta din spate, fixat în scaunul pentru copii, au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare, unde au rămas internaţi.
Conducătoarea autoturismului implicat în eveniment a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a modului de producere a accidentului şi luarea măsurilor legale care se impun.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus