Patru infracțiuni comise de un tânăr din Baia Mare, aflat la volanul unui autoturism Reviewed by CD on . Un tânăr în vârstă de 27 de ani din Baia Mare este cercetat de polițiști pentru comiterea a patru infracțiuni la regimul circulației rutiere. Polițiștii Postulu Un tânăr în vârstă de 27 de ani din Baia Mare este cercetat de polițiști pentru comiterea a patru infracțiuni la regimul circulației rutiere. Polițiștii Postulu Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Patru infracțiuni comise de un tânăr din Baia Mare, aflat la volanul unui autoturism

Patru infracțiuni comise de un tânăr din Baia Mare, aflat la volanul unui autoturism

Patru infracțiuni comise de un tânăr din Baia Mare, aflat la volanul unui autoturism

Un tânăr în vârstă de 27 de ani din Baia Mare este cercetat de polițiști pentru comiterea a patru infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Polițiștii Postului Comunal Coltău au fost sesizați ieri la ora 12.00 despre faptul că, în localitatea Cătălina, s-a produs un eveniment rutier în urma căruia o persoană a fost rănită. Victima, o tânără în vârstă de 21 de ani din localitate a relatat că, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 184B, în momentul în care a efectuat viraj la dreapta, a fost acroșată din spate de un autoturism și proiectată în stâlpul porții unui imobil.

Conducătorul celeilalte mașini nu a oprit la locul accidentului, ci și-a continuat deplasarea spre localitatea Coltău.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat autoturismul, ascuns în spatele unui imobil din localitatea Coltău. Cercetările au stabilit de asemenea că cel care se afla la volanul mașinii, un tânăr în vârstă de 27 de ani din Baia Mare, nu deține permis de conducere pentru nicio categorie.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, în cazul tânărului rezultatul indicând faptul că acesta a consumat băuturi alcoolice.

Victima a rămas internată în spital pentru acordarea de îngrijiri medicale iar pe numele tânărului polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui autovehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție și vătămare corporală din culpă.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus