Patru maramureșeni reţinuţi, 10 500 pachete cu ţigări de contrabandă confiscate şi un autoturism indisponibilizat Reviewed by CD on . Un nou caz de contrabandă, concretizat în reţinerea a patru persoane, confiscarea a 10 500 pachete cu ţigări de proveniență ucraineană şi ridicarea unui autotur Un nou caz de contrabandă, concretizat în reţinerea a patru persoane, confiscarea a 10 500 pachete cu ţigări de proveniență ucraineană şi ridicarea unui autotur Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Patru maramureșeni reţinuţi, 10 500 pachete cu ţigări de contrabandă confiscate şi un autoturism indisponibilizat

Patru maramureșeni reţinuţi, 10 500 pachete cu ţigări de contrabandă confiscate şi un autoturism indisponibilizat

Patru maramureșeni reţinuţi, 10 500 pachete cu ţigări de contrabandă confiscate şi un autoturism indisponibilizat

Un nou caz de contrabandă, concretizat în reţinerea a patru persoane, confiscarea a 10 500 pachete cu ţigări de proveniență ucraineană şi ridicarea unui autoturism, vine să sublinieze atât implicarea poliţiştilor pentru combaterea acestui fenomen cât şi profesionalismul lor.
Ieri noapte, poliţiştii Secţiei 5 Ocna Şugatag au efectuat semnalele regulamentare de oprire a unui autoturism care se deplasa pe raza de competenţă. Şoferul şi-a continuat deplasarea, însă cooperarea eficientă cu poliţiştii din Baia Sprie a dus la depistarea autoturismului, într-o parcare situată pe DN18. În momentul în care i-a văzut pe poliţişti, tânărul de la volan a abandonat autoturismul şi a fugit în pădure.
În urma controlului efectuat asupra autoturismului au fost găsite 5 000 pachete cu țigări de provenienţă ucraineană.
Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că bănuiţi de comiterea faptei sunt patru tineri cu vârste cuprinse între 20 şi 28 de ani. Toţi au fost identificaţi în cursul zilei de ieri iar aseară, în baza probatoriului administrat, s-a dispus reţinerea lor pentru 24 de ore.
Totodată, în urma extinderii cercetărilor poliţiştii au mai găsit la locuinţa unuia dintre ei, din Sighetu Marmaţiei, alte 5 500 pachete cu ţigări de contrabandă.
Întreaga cantitate de ţigări, respectiv 10 500 pachete, a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoturismul a fost indisponibilizat la sediul poliţiei. În cursul zilei de azi, 28 iunie, cei patru tineri urmează a fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.
Poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea tuturor persoanelor implicate şi stabilirea cu exactitate a întregii activităţi infracţionale, urmând ca la finalizarea lor să fie propuse măsuri legale.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus