Percheziții în Poienile de sub Munte, Ruscova, Repedea, Vişeu de Sus şi Baia Mare Reviewed by CD on . 12 perchezitii domiciliare au fost efectuate ieri, 26 noiembrie, de politistii maramureșeni, pe raza judeţului. Cinci persoane au fost reţinute pentru 24 de ore 12 perchezitii domiciliare au fost efectuate ieri, 26 noiembrie, de politistii maramureșeni, pe raza judeţului. Cinci persoane au fost reţinute pentru 24 de ore Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Percheziții în Poienile de sub Munte, Ruscova, Repedea, Vişeu de Sus şi Baia Mare

Percheziții în Poienile de sub Munte, Ruscova, Repedea, Vişeu de Sus şi Baia Mare

Percheziții în Poienile de sub Munte, Ruscova, Repedea, Vişeu de Sus şi Baia Mare

12 perchezitii domiciliare au fost efectuate ieri, 26 noiembrie, de politistii maramureșeni, pe raza judeţului. Cinci persoane au fost reţinute pentru 24 de ore.

În urma extinderii cercetărilor într-un dosar penal privind comiterea de infracţiuni silvice, polițiștii Serviciului de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş au pus în aplicare 12 mandate de percheziție domiciliară. 13 bărbaţi, cercetaţi pentru comiterea infracţiunilor de abuz în serviciu, omisiunea sesizării, favorizarea făptuitorului, fals intelectual şi uz de fals sunt bănuiţi că în perioada 2015 – 2017 au comis un prejudiciu bugetului de stat în valoare de 126.000 de lei.
În urma percheziţiilor efectuate ieri pe raza localităţilor Poienile de sub Munte, Ruscova, Repedea, Vişeu de Sus şi a municipiului Baia Mare, au fost ridicate mai multe înscrisuri de natură a proba activitatea infracţională.
În urma administrării probatoriului, faţă de cinci persoane s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore. Persoanele reţinute urmează a fi prezentate instanţei cu propunere de arestare preventivă.
La activităţi au participat şi poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase şi luptători din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale Maramureş.
Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bănuiţilor, dosarul aflându-se sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vişeu de Sus.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus