Poliţiştii au prins şi reţinut un tânăr din Cernești care a comis mai multe furturi din locuinţe Reviewed by CD on . Un tânăr din comuna Cerneşti, bănuit de comiterea de furturi din locuinţe, a fost prins de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare şi reţinut pe Un tânăr din comuna Cerneşti, bănuit de comiterea de furturi din locuinţe, a fost prins de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare şi reţinut pe Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Poliţiştii au prins şi reţinut un tânăr din Cernești care a comis mai multe furturi din locuinţe

Poliţiştii au prins şi reţinut un tânăr din Cernești care a comis mai multe furturi din locuinţe

Poliţiştii au prins şi reţinut un tânăr din Cernești care a comis mai multe furturi din locuinţe

Un tânăr din comuna Cerneşti, bănuit de comiterea de furturi din locuinţe, a fost prins de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare şi reţinut pentru 24 de ore, imediat după ce a pătruns în două locuinţe din municipiu. O parte importantă din prejudiciu a fost recuperat.
Investigaţiile poliţiştilor au relevat că aseară, între orele 19.00 – 20.00, acesta a forţat geamul întredeschis al unui imobil de la parterul unui bloc situat pe bulevardul Bucureşti, de unde a sustras 8 000 de lei, un ceas şi bijuterii. Tot prin efracţie a încercat să pătrundă şi într-un apartament situat pe strada Petru Rareş, însă a renunţat şi a fugit în momentul în care şi-a dat seama că proprietarul era acasă.
La scurt timp de la sesizarea celor două fapte poliţiştii de investigaţii criminale au reuşit să-l prindă, iar în baza probatoriului administrat au dispus reţinerea lui pentru 24 de ore. O parte însemnată din banii şi bunurile sustrase au fost recuperate şi restituite părţii vătămate.
Tânărul, de 27 de ani, urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare cu propunere de arestare preventivă. Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestuia.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus