Reduceri de 15% pentru biletele de tren cumpărate online Reviewed by CD on . În luna decembrie, CFR Călători şi MasterCard reduc cu 15% biletele de tren cumpărate online cu cardurile MasterCard şi Maestro. Este vorba despre o nouă campan În luna decembrie, CFR Călători şi MasterCard reduc cu 15% biletele de tren cumpărate online cu cardurile MasterCard şi Maestro. Este vorba despre o nouă campan Rating:
Ești aici: Acasă » Eveniment»Reduceri de 15% pentru biletele de tren cumpărate online

Reduceri de 15% pentru biletele de tren cumpărate online

Reduceri de 15% pentru biletele de tren cumpărate online

În luna decembrie, CFR Călători şi MasterCard reduc cu 15% biletele de tren cumpărate online cu cardurile MasterCard şi Maestro. Este vorba despre o nouă campanie promoţională din seria „Amintiri frumoase cu trenul, fără timp pierdut la coadă”, care va avea loc în perioada 1-31 decembrie 2012.

„Pe parcursul ultimei luni din an, biletele cumpărate online şi plătite cu un card MasterCard sau Maestro sunt cu 15% mai ieftine. Reducerea se aplică la preţul de vânzare de la casa de bilete, 5% fiind acordată de CFR Călători, iar 10% de MasterCard.

Pentru a accesa oferta promoţională, posesorii unui card MasterCard sau Maestro trebuie să intre pe site-ul www.cfrcalatori.ro, la secţiunea „Cumpărare bilete” şi să-şi înregistreze un cont. După ce au completat toate datele necesare, aceştia aleg destinaţia şi confirmă plata cu cardul prin serviciul E-Commerce oferit de Raiffeisen Bank. La final, clientul primeşte pe e-mail varianta electronică a biletului, care nu este obligatoriu de tipărit, pentru că identificarea în tren are loc pe baza ID-ului de bilet sau a buletinului de identitate.

Cumpărarea online a biletului de tren este deja obișnuiță în rândul unui segment tot mai mare de pasageri. Este o variantă simplă și rapidă – la îndemâna oricui are conexiune la internet- cu atât mai utilă în contextul perioadei de sărbători. Pe lângă facilitatea de a-l cumpăra online, clienții noștri beneficiază de o reducere substanțială. Iată o invitație a CFR Călători pentru a utiliza trenul la plecarea în vacanță!”, a afirmat Ștefan ROȘEANU, Director General S.N.T.F.C. “CFR Călători” – S.A.

Serviciul Bilete CFR online/e-commerce este oferit de CFR Călători şi Raiffeisen Bank. Pe site-ul www.cfrcalatori.ro, toţi cei interesaţi pot găsi mai multe informaţii despre utilizarea sa şi despre oferta lunii decembrie, valabilă pentru cardurile MasterCard şi Maestro.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus