Rugby: CSM Știința Baia Mare a câștigat ediția 2016 a Cupei Regelui Reviewed by CD on . CSM Știința a câștigat azi, în premieră, Cupa Regelui la rugby, competițe aflată la a doua ediție. Băimărenii au învins Steaua cu 10-8 (7-5), în finala disputat CSM Știința a câștigat azi, în premieră, Cupa Regelui la rugby, competițe aflată la a doua ediție. Băimărenii au învins Steaua cu 10-8 (7-5), în finala disputat Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Rugby: CSM Știința Baia Mare a câștigat ediția 2016 a Cupei Regelui

Rugby: CSM Știința Baia Mare a câștigat ediția 2016 a Cupei Regelui

Rugby: CSM Știința Baia Mare a câștigat ediția 2016 a Cupei Regelui

CSM Știința a câștigat azi, în premieră, Cupa Regelui la rugby, competițe aflată la a doua ediție. Băimărenii au învins Steaua cu 10-8 (7-5), în finala disputată pe stadionul „Arcul de Triumf” din capitală. Victoria „zimbrilor” a fost una dramatică, aceștia fiind nevoiți să dispute ultimele minute ale meciului în doar 13 jucători, în aceste condiții bucureștenii ratând două lovituri de pedeapsă prin Florin Vlaicu, în minutele 75 și 79.

Pentru CSM Știința au înscris Bidzina Skhamkharadze (e) și Luke Samoa (tr. + l.p.), punctele Stelei fiind marcate de Eseria Vueti (e) și Florin Vlaicu (l.p).

În finala mică a Cupei Regelui, Dinamo a învins formația CSM Olimpia București cu 16-15.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus