SISTĂRI: Trei străzi din Baia Mare rămân azi fără apă Reviewed by CD on . În scopul efectuării unor lucrări de reparații/întreținere la rețeaua de alimentare cu apă potabilă în Baia Mare, azi se va întrerupe furnizarea apei potabile p În scopul efectuării unor lucrări de reparații/întreținere la rețeaua de alimentare cu apă potabilă în Baia Mare, azi se va întrerupe furnizarea apei potabile p Rating:
Ești aici: Acasă » Eveniment»SISTĂRI: Trei străzi din Baia Mare rămân azi fără apă

SISTĂRI: Trei străzi din Baia Mare rămân azi fără apă

SISTĂRI: Trei străzi din Baia Mare rămân azi fără apă

În scopul efectuării unor lucrări de reparații/întreținere la rețeaua de alimentare cu apă potabilă în Baia Mare, azi se va întrerupe furnizarea apei potabile pe străzile Traian – între str. Bogdan Vodă și b-dul Republicii, Grănicerilor nr. 94 şi Cărămizilor.

De asemenea, pentru remedierea unei avarii la conducta de alimentare va fi întreruptă furnizarea apei potabile în: Ocoliș.

Lucrările se vor efectua în intervalul orar 08.00 – 14.00.

„Pe perioada executării lucrărilor pot apărea disfuncționalități în furnizarea apei: lipsă presiune, apă cu turbiditate ridicată. Societatea Vital SA solicită înțelegere din partea utilizatorilor pentru disconfortul creat atât pe străzile mai sus menționate cât si pe cele învecinate cu acestea. Rugăm clienții societății să își asigure, prin stocare, necesarul de apă pentru perioada menționată.

Pentru informații suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la Dispeceratul SC Vital SA Baia Mare, tel. 0262 212550; 0262 215150, *1,*2″, se arată într-un comunicat al societăţii de furnizare a apei.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus