Știința Explorări a început pregătirile pentru noul campionat Reviewed by CD on . Vacanța de vară a voleibaliștilor de la Știința Explorări s-a încheiat. La primul antrenament desfășurat ieri, la ora 18 și 30 de minute, s-au prezentat 11 jucă Vacanța de vară a voleibaliștilor de la Știința Explorări s-a încheiat. La primul antrenament desfășurat ieri, la ora 18 și 30 de minute, s-au prezentat 11 jucă Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Știința Explorări a început pregătirile pentru noul campionat

Știința Explorări a început pregătirile pentru noul campionat

Știința Explorări a început pregătirile pentru noul campionat

Vacanța de vară a voleibaliștilor de la Știința Explorări s-a încheiat. La primul antrenament desfășurat ieri, la ora 18 și 30 de minute, s-au prezentat 11 jucători: Liviu Râpeanu, Dan Florea (ridicător, venit de la VCM LPS Piatra Neamț), Csaba Nagy, Robert Țuțea, Ștefan Lupu, Andrei Butnaru (centru, LPS Piatra Neamț), Gheorghe Socaciu, Ciprian Neamț, Vlad Negrean (universal, Universitatea Cluj Napoca), Andrei Veber (revenit de la VCM LPS Piatra Neamț, după împrumut) și Rolland Balog. Antrenori: Marius Botea și Sorin Pop.

A lipsit motivat Codrin Mocanu (centru, Unirea Dej), care se pregătește cu naționala universitară a României pentru Universiada de Vară de la Taipei. Inițial, Federația Sportului Școlar și Universitar l-a inclus și pe Ștefan Lupu în lot, dar jucătorul băimărean nu va face deplasarea în Taiwan, fiind neeligibil pentru această competiție.

Până la startul noului sezon, Știința Explorări intenționează să mai perfecteze trei transferuri, purtându-se negocieri în acest sens cu mai mulți voleibaliști.

Din lotul cu care Știința Explorări a încheiat ultimul sezon au plecat până acum Tamas Kaszap (Dinamo București), Gabriel Cherbeleață (Steaua București), Zoltan Kovacs (RC Kecskemet, Ungaria), Mihai Coasă (Unirea Dej), Igor Didorciuc (Unirea Dej) și Artem Sushko.

Voleibaliștii de la Știința Explorări se vor pregăti pe plan local în această lună, urmând ca în septembrie să participe la mai multe turnee de pregătire. Băimărenii vor juca primul meci oficial pe 30 septembrie, în deplasare cu Dinamo București, în cadrul Cupei României.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus