Tânăr din Moisei, care a avariat mașina de poliţie care-l urmărea, reţinut pentru 24 de ore Reviewed by CD on . În noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 01.45, echipajul de ordine şi siguranţă publică, care efectua activităţi de patrulare pe raza oraşului Borşa, a opri În noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 01.45, echipajul de ordine şi siguranţă publică, care efectua activităţi de patrulare pe raza oraşului Borşa, a opri Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Tânăr din Moisei, care a avariat mașina de poliţie care-l urmărea, reţinut pentru 24 de ore

Tânăr din Moisei, care a avariat mașina de poliţie care-l urmărea, reţinut pentru 24 de ore

Tânăr din Moisei, care a avariat mașina de poliţie care-l urmărea, reţinut pentru 24 de ore

În noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 01.45, echipajul de ordine şi siguranţă publică, care efectua activităţi de patrulare pe raza oraşului Borşa, a oprit pentru verificări un autoturism care se deplasa pe strada Dragoş Vodă din oraş. Întrucât conducătorul auto a ignorat semnalele regulamentare efectuate de poliţişti şi a demarat în trombă spre Moisei, s-a procedat la urmărirea acestuia. În timp ce era urmărit, bărbatul de la volan a acroşat intenţionat autospeciala de poliţie, provocându-i avarii. Şoferul şi-a continuat deplasarea până pe strada Izvorul Negru din Moisei unde, datorită vitezei excesive, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers și s-a răsturnat în albia pârâului. Poliţiştii au identificat un tânăr de 28 de ani, domiciliat în Moisei, care nu a suferit vătămări corporale însă autoturismul a fost avariat.
Întrucât tânărul de la volan a refuzat testarea cu aparatul etilotest, a fost condus la spital unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. S-a stabilit că acesta avea o concentraţie de 1.75 g/l alcool pur în sânge.
În baza probatoriului administrat, ieri, 31 iulie, poliţiştii au dispus reţinerea sa pe o perioadă de 24 de ore, ulterior, procurorul de caz urmând a dispune în consecinţă.
Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de distrugere şi conducerea unui autovehicul de către o persoană aflată sub influenţa băuturilor alcoolice.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus