Ţigări de contrabandă depistate la Sighetu Marmației, într-o autoutilitară care transporta lână Reviewed by CD on . Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au descoperit 1.860 pachete ţigări, ascunse într-un locaş special amenajat într-o autoutilitară, m Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au descoperit 1.860 pachete ţigări, ascunse într-un locaş special amenajat într-o autoutilitară, m Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Ţigări de contrabandă depistate la Sighetu Marmației, într-o autoutilitară care transporta lână

Ţigări de contrabandă depistate la Sighetu Marmației, într-o autoutilitară care transporta lână

Ţigări de contrabandă depistate la Sighetu Marmației, într-o autoutilitară care transporta lână

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au descoperit 1.860 pachete ţigări, ascunse într-un locaş special amenajat într-o autoutilitară, marca Mercedes, care transporta lână.
Drept urmare, şoferul şi soţia acestuia sunt cercetaţi pentru contrabandă, ţigările în valoare 16.600 lei au fost confiscate, iar autoutilitara a fost indisponibilizată la sediul poliţiei de frontieră.

Ieri, 7 decembrie a.c., la nivelul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei s-a declanşat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu produse accizabile din tutun, de provenienţă ucraineană.
Astfel, în jurul orei 15.00, a fost oprită în trafic, pe raza localităţii Sighetu Marmaţiei, jud. Maramureş, o autoutilitară marca Mercedes, cu numere de înmatriculare specifice Bulgariei.
Conducătorul auto, Eugen D., 33 de ani şi soţia acestuia Elena, de 30 ani, pasageră în autoutilitară, ambii domiciliaţi pe raza jud. Sibiu, au declarat poliţiştilor de frontieră că transportă lână.
Pe timpul controlului, polițiștii de frontieră au observat, într-un locaş special amenajat, deasupra cabinei autoutilitarei mai multe cartuşe cu ţigări, fapt pentru care s-a luat măsura conducerii maşinii împreună cu şoferul şi soţia acestuia la sediul poliţiei de frontieră, în vederea continuării cercetărilor.
În urma unui control amănunţit efectuat asupra autoutilitarei, poliţiştii de frontieră au descoperit 1.860 pachete ţigări, marca Jin Ling, de provenienţă ucraineană.
Cei doi soţi au declarat că au cumpărat ţigările de la persoane necunoscute, de pe raza jud. Maramureş, în vederea comercializării.
Drept urmare, persoanele în cauză sunt cercetate pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, iar întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 16.600 lei, a fost ridicată în vederea confiscării.
De asemenea, autoutilitara, marca Mercedes, în valoare de 7.000 de lei, a fost indisponibilizată la sediul poliţiei de frontieră până la finalizarea cercetărilor.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus