Trei victime în urma unui accident de circulaţie produs pe DN 18 Reviewed by CD on . Ieri după-amiază, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Ocna Şugatag au intervenit la un accident de circulaţie produs pe D.N.18, dinspre Pasul Gutin spre localit Ieri după-amiază, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Ocna Şugatag au intervenit la un accident de circulaţie produs pe D.N.18, dinspre Pasul Gutin spre localit Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Trei victime în urma unui accident de circulaţie produs pe DN 18

Trei victime în urma unui accident de circulaţie produs pe DN 18

Trei victime în urma unui accident de circulaţie produs pe DN 18

Ieri după-amiază, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Ocna Şugatag au intervenit la un accident de circulaţie produs pe D.N.18, dinspre Pasul Gutin spre localitatea Mara.
Verificările efectuate la faţa locului au relevat că un tânăr de 25 de ani, care conducea un autoturism, a pierdut controlul volanului într-o curbă la stânga, a ajuns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula din sens opus.
Tânărul de la volan, un pasager din maşina condusă de acesta precum şi şoferul celuilalt autoturism, un bărbat de 38 de ani, au suferit leziuni corporale şi au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Şoferii nu se aflau sub influenţa alcoolului.
Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus