Un șofer beat a provocat un accident în Baia Mare Reviewed by CD on . Ieri după-amiază, în jurul orei 17.00, un bărbat în vârstă de 39 de ani, din Baia Mare, a condus un autoturism pe bulevardul Decebal din municipiu. Nu a păstrat Ieri după-amiază, în jurul orei 17.00, un bărbat în vârstă de 39 de ani, din Baia Mare, a condus un autoturism pe bulevardul Decebal din municipiu. Nu a păstrat Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Un șofer beat a provocat un accident în Baia Mare

Un șofer beat a provocat un accident în Baia Mare

Un șofer beat a provocat un accident în Baia Mare

Ieri după-amiază, în jurul orei 17.00, un bărbat în vârstă de 39 de ani, din Baia Mare, a condus un autoturism pe bulevardul Decebal din municipiu. Nu a păstrat distanţa de siguranţă faţă de autoturismul care se deplasa în faţa sa și, în momentul în care a ajuns la intersecţia cu Aleea Filaturii, a intrat în coliziune cu acesta.
În urma impactului, nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale.
Băimăreanul a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că avea o concentraţie de peste 0.90 mg/l alcool pur în aerul expirat. Lui i-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Autoturismul acroşat era condus de o băimăreancă de 61 de ani care nu era sub influenţa alcoolului.
Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus