Un tânăr din Baia Mare s-a ales cu dosas penal, după ce s-a urcat beat la volan Reviewed by CD on . Ieri, 10 iulie, în cadrul activităţilor de supraveghere a traficului rutier, poliţiştii au identificat încă un conducător auto care s-a urcat la volanul autotur Ieri, 10 iulie, în cadrul activităţilor de supraveghere a traficului rutier, poliţiştii au identificat încă un conducător auto care s-a urcat la volanul autotur Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Un tânăr din Baia Mare s-a ales cu dosas penal, după ce s-a urcat beat la volan

Un tânăr din Baia Mare s-a ales cu dosas penal, după ce s-a urcat beat la volan

Un tânăr din Baia Mare s-a ales cu dosas penal, după ce s-a urcat beat la volan

Ieri, 10 iulie, în cadrul activităţilor de supraveghere a traficului rutier, poliţiştii au identificat încă un conducător auto care s-a urcat la volanul autoturismului, după ce consumase o cantitate mare de alcool.
Şoferul, în vârstă de 27 de ani, din Baia Mare, a fost depistat de poliţişti ieri după-amiază, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe bulevardul Unirii din municipiu. Testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentraţie de peste 1.00 mg/l alcool pur in aerul expirat. Tânărul a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui autovehicul de către o persoană aflată sub influenţa băuturilor alcoolice şi pentru fapta comisă tânărul riscă să-şi piardă libertatea pe o perioadă cuprinsă între unu şi cinci ani.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus