Urmăriţi în Franța, depistaţi în Maramureş Reviewed by CD on . Poliţiştii maramureşeni de investigaţii criminale au desfăşurat ieri o acţiune pentru depistarea persoanelor care se sustrag urmăririi penale sau executării uno Poliţiştii maramureşeni de investigaţii criminale au desfăşurat ieri o acţiune pentru depistarea persoanelor care se sustrag urmăririi penale sau executării uno Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Urmăriţi în Franța, depistaţi în Maramureş

Urmăriţi în Franța, depistaţi în Maramureş

Urmăriţi în Franța, depistaţi în Maramureş

Poliţiştii maramureşeni de investigaţii criminale au desfăşurat ieri o acţiune pentru depistarea persoanelor care se sustrag urmăririi penale sau executării unor pedepse privative de libertate, în urma căreia au identificat trei bărbaţi căutaţi de autorităţile judiciare din Franţa.
Este vorba despre un tânăr de 25 de ani din localitatea Cîmpulung la Tisa, un altul de 28 de ani din municipiul Sighetu Marmaţiei şi un bărbat de 39 de ani din municipiul Baia Mare, pe numele cărora autorităţile de Franţa au emis mandate de arestare pentru săvârşirea de infracţiuni contra proprietăţii.
Toţi trei au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj, care a dispus reţinerea lor pentru 24 de ore. Ulterior, pentru doi dintre ei au fost demarate procedurile legale în vederea extrădării.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus