TATA: Meciurile de fotbal au devenit INTERZISE MINORILOR

Toate evenimentele fotbalistice din Romania trebuie boicotate din cauza ultimelor incidente aparute pe terenul de fotbal la meciul dintre Steaua si Petrolul Ploiesti. Este parerea exprimata de catre Alianta Antidiscriminare a Tuturor Taticilor, care face apel la mass-media sa contribuie la aceasta boicotare.

„Meciurile de fotbal trebuie asimilate competitiilor full-contact, conform Codului de Reglementare a Continutului Audiovizual, si trebuie difuzate numai in intervalul orar 23.00-6.00, pentru ca prezinta in mod repetat: violenta fizica, psihica sau de limbaj.

Faptele abominabile comise la meciul Steaua-Petrolul demonstreaza o data in plus ca CNA trebuie sa ia masuri dure pentru a proteja publicul telespectator si, mai ales, copiii. T.A.T.A. a cerut deja presedintelui interimar al Comisiei de Disciplina din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), avocatul Gatejan Florin, sa demisioneze, contribuind astfel la deparazitarea la varf a LPF.

Deciziile comisiei prezidate de avocatul Florin Gatejan, alias Patanu’, sunt penibile si socante, fiind de fapt o instigare la violenta si reclamand anchetarea membrilor Comisiei alaturi de agresorii de pe teren si din tribune”, a declarat presedintele TATA, Bogdan Draghici.

In opinia acestuia, “este revoltator ca violentele petrecute pe terenul de fotbal si vazute in direct de o tara intreaga sa fie trecute cu vederea de catre Comisia de Disciplina, care nu face decat sa instige la violenta si sa promoveze astfel agresivitatea pe stadioane”.
“Bataia generala de la la meciul de fotbal Steaua-Rapid este exemplul cel mai recent. Justificarile presedintelui Gatejan – Patanu’ sunt halucinante, descalificandu-l inca o data pe controversatul avocat.

Meciurile televizate s-au transformat cu largul concurs al Comisiei de Disciplină a LPF in evenimente INTERZISE MINORILOR, atat ca telespectatori cat si ca spectatori pe stadion.

Ca parinti responsabili nu ne mai putem duce copiii pe stadion si nu-i mai putem lasa in fata televizorului sa le urmareasca, pentru ca manageri iresponsabili ai fotbalului romanesc instiga la violenta sau apara agresorii de pe teren si din tribune”, a mai adaugat Draghici.

Actualul preşedinte al Comisiei de Disciplina s-a remarcat drept un avocat certat cu legea şi cu codul deontologic al profesiei sale. Sunt notorii din păcate nu doar antecedentele sale bahice ci şi conduita sa “profesională” din sala de judecată, acolo unde îşi potopeşte adversarii cu ameninţări şi cu calomnii, acolo unde îi ocărăşte pe magistraţi, acolo unde propune clienţilor soluţii şocante, de genul lichidării fizice a celor cu care se judecă, acolo unde etalează violenta verbală şi fizică.

Avocatul Gatejan alias Patanu’ se laudă cu conexiunile sale din magistratura dar şi din lumea interlopă, se împăunează public cu accesul sau la reţele oculte care maculează imaginea justiţiei romane, fiind autorul unor fapte care îl recomandă nu drept un FOST JUDECĂTOR ci din păcate un VERITABIL INTERLOP. Există înregistrări video în care acesta îşi descrie faptele penale, face apologia crimelor sale şi se considera imun în fata procurorilor.

Una dintre proptelele înalte pe care le invoca public este chiar fostul procuror general DAN VOINEA, prezentat de Patanu’ drept NASUL său. Interesant este că pe lângă calitatea de FIN al procurorului Voinea, preşedintele Gatejan era şi avocatul patronului Stelei, care era anchetat penal chiar de către NASUL-PROCUROR într-un dosar penal aflat pe rolul Parchetului Militar”, au tinut sa arate taticii din Romania, prin vocea presedintelui Aliantei, Bogdan Draghici.

Rares Bogdan

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole