Încă un neo-zeelandez la CSM Ştiinţa Baia Mare

La conferinţa de presă organizata astăzi de echipa campioană la rugby CSM Ştiinţa, a fost anunţat oficial transferul lui Michael Wiringi (foto: rugbybaiamare.ro) la CSM Ştiinţa. Este cel de-al doilea jucător neo-zeelandez care va evolua la Baia Mare, alături de Sean Morrell, care a fost adus anul trecut.
Michael este născut pe 1 august 1985 şi joacă pe postul de mijlocaş la deschidere, dar poate evolua şi ca centru sau fundaş. Ultima echipă la care a jucat este Wellsfort, din Noua Zeelandă.
„Îmi place în Baia Mare. Oamenii sunt primitori şi aveţi o ţară minunată. Colegii mei sunt jucători foarte buni. Aştept acum să înceapă campionatul. Băieţii mi-au povestit despre celelalte rivale şi am aflat că Steaua şi Timişoara sunt echipe foarte puternice„, a mărturisit Michael Wiringi.

Consiliul Director al CSM Ştiinţa s-a lărgit, având acum doi noi membri. Este vorba despre Neacşu Gheorghe, director general al SC Veolia SA Bucureşti şi  Tuns Călin, director general al SC 4Brands (membră a grupului Taparo). Cei doi sunt de multă vreme alături de CSM Ştiinţa, atât financiar cât şi sufleteşte, iar acum au fost cooptaţi şi în conducerea clubului nostru.

Marius Cimpian

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole