Accidente rutiere cu victime în Seini și Borșa

Accident grav produs în această dimineață, între Colțirea și Ardusat

Ieri, în jurul orei 19:00, poliţiştii din Seini au fost sesizaţi prin 112, despre faptul că pe strada Castanilor din localitate, s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.
În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că o tânără de 18 ani din Baia Mare, în timp ce conducea un autoturism, a surprins și accidentat un minor în vârstă de 4 ani care a încercat să traverseze strada în fugă.
Minorul a suferit vătămări corporale, fiind transportat la Spitalul Judeţean din Baia Mare pentru investigaţii medicale.
Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.
În continuare se efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Tot ieri , 09 august a.c. , la ora 23:45, poliţiştii din Borşa au fost sesizaţi prin 112 despre faptul că pe strada Victoriei din Borşa a avut loc un accident rutier cu victime.
Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că un tânăr în vârstă de 26 de ani din Bucureşti în timp ce conducea un autoturism având direcţia de deplasare dinspe Borşa spre Moisei, a efectuat manevra de întoarcere fără să se asigure suficient, moment în care a fost lovit în partea laterală stânga de către un autoturism care avea aceeaşi direcţie de mers şi era condus de un tânăr de 22 de ani din Borşa.
Autoturismul acroşat a fost proiectat în alte două autoturisme parcate pe un spaţiu verde, în afara părţii carosabile.
În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a cinci persoane, acestea fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale.
Conducătorilor auto le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Din păcate la câteva ore de la producerea accidentului şoferul în vârstă de 26 de ani a decedat.
În cauză se continuă cercetările, pentru stabilirea tuturor cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului.

Recomandari

Alte Articole