Bămăreancă atacată de un câine nesupravegheat

Autoturism în care se aflau patru tinere, răsturnat pe plafon în Pasul Gutâi

Ieri, 16 mai, ora 10.03, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie a fost mușcată de către un câine neînsoțit, care, inițial îi atacase câinele său.
La fața locului, a fost identificată apelanta, o femeie de 63 de ani, care a relatat faptul că imediat după ce a fost mușcată a apărut și proprietara câinelui neînsoțit, care a relatat apelantei că acesta scăpase din lesă.
Proprietara câinelui neînsoțit nu se mai afla la fața locului, fiind identificată ulterior ca fiind o femeie de 55 de ani din Baia Mare.
Deoarece victima acuza dureri la nivelul membrului inferior drept, a fost solicitată prezența unui echipaj din cadrul S.A.J. Maramureș, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriş” în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Proprietara câinelui nesupravegheat a fost sancţionată conform O.U.G. 55/2002, pentru neluarea măsurilor de prevenire a atacului canin.
În cauză se desfăşoară activităţi de cercetare, sub aspectul comiterii infracţiunii de neluarea de către proprietarul câinelui sau deținătorul temporar al acestuia a măsurilor de prevenirea atacului canin asupra unei persoane.

Recomandari

Alte Articole