Bărbat din Groşii Ţibleşului cercetat pentru înşelăciune Reviewed by CD on . Vineri, la ora 14.50, poliţiştii Secţiei 5 Ocna Şugatag au fost sesizaţi prin Apelul Unic de Urgenţă 112 despre o tentativă de înşelăciune. O femeie din Budeşti Vineri, la ora 14.50, poliţiştii Secţiei 5 Ocna Şugatag au fost sesizaţi prin Apelul Unic de Urgenţă 112 despre o tentativă de înşelăciune. O femeie din Budeşti Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Bărbat din Groşii Ţibleşului cercetat pentru înşelăciune

Bărbat din Groşii Ţibleşului cercetat pentru înşelăciune

Bărbat din Groşii Ţibleşului cercetat pentru înşelăciune

Vineri, la ora 14.50, poliţiştii Secţiei 5 Ocna Şugatag au fost sesizaţi prin Apelul Unic de Urgenţă 112 despre o tentativă de înşelăciune. O femeie din Budeşti a reclamat faptul că la domiciliu ei s-a prezentat o persoană necunoscută care pretindea că reprezintă o asociaţie nonprofit şi colectează fonduri pentru a ajuta un copil bolnav. Femeia i-a solicitat acestuia un document de legitimare, moment în care bărbatul a renunţat la solicitare şi a plecat de la faţa locului.
În urma sesizării primite poliţiştii au început verificările şi au depistat pe raza localităţii un bărbat în vârstă de 30 de ani din Groşii Ţibleşului care desfăşura activităţi de colectare de bani şi care nu deţinea nicio autorizaţie în acest sens.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune iar poliţiştii efectuează cercetări pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus