Mercedes căutat de autorităţile din Italia, descoperit la PTF Sighetu Marmației Reviewed by CD on . Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Sighetu Marmației au descoperit la controlul de frontieră un autoturism marca Mercedes, ca Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Sighetu Marmației au descoperit la controlul de frontieră un autoturism marca Mercedes, ca Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Mercedes căutat de autorităţile din Italia, descoperit la PTF Sighetu Marmației

Mercedes căutat de autorităţile din Italia, descoperit la PTF Sighetu Marmației

Mercedes căutat de autorităţile din Italia, descoperit la PTF Sighetu Marmației

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Sighetu Marmației au descoperit la controlul de frontieră un autoturism marca Mercedes, care era căutat de către autoritățile din Italia.

Ieri, 01 septembrie a.c., în jurul orei 15.00, la Punctul de Trecere al Frontierei Sighetu Marmației, județul Maramureș, s-a prezentat, pe sensul de intrare în țară, pentru efectuarea formalităților de frontieră, cetățeanul ucrainean T. Y., în vârstă de 49 de ani. Acesta conducea un autoturism marca Mercedes, model B180, înmatriculat în Ucraina.
Cu ocazia controlului, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare în bazele de date, în urma cărora au constatat că autoturismul în cauză era semnalat ca fiind ,,bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă de autoritățile din Italia, din luna septembrie 2015.
Autoturismul, în valoare de aproximativ 64.200 lei, a fost indisponibilizat la sediul Poliției de Frontieră, iar în continuare polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, la finalizarea anchetei urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus