PLAY OFF – CS Minaur Baia Mare – Bradul Vișeu de Sus se joacă sâmbătă, de la ora 16 Reviewed by CD on . Manșa decisivă de Play Off dintre Minaur Baia Mare și Bradul Vișeu de Sus pentru desemnarea campioanei Maramureșului în sezonul 2017/2018 se va disputa sâmbătă, Manșa decisivă de Play Off dintre Minaur Baia Mare și Bradul Vișeu de Sus pentru desemnarea campioanei Maramureșului în sezonul 2017/2018 se va disputa sâmbătă, Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»PLAY OFF – CS Minaur Baia Mare – Bradul Vișeu de Sus se joacă sâmbătă, de la ora 16

PLAY OFF – CS Minaur Baia Mare – Bradul Vișeu de Sus se joacă sâmbătă, de la ora 16

PLAY OFF – CS Minaur Baia Mare – Bradul Vișeu de Sus se joacă sâmbătă, de la ora 16

Manșa decisivă de Play Off dintre Minaur Baia Mare și Bradul Vișeu de Sus pentru desemnarea campioanei Maramureșului în sezonul 2017/2018 se va disputa sâmbătă, 16 iunie, de la ora 16.00.

A doua manșă din Play Off-ul Ligii a patra, dintre Minaur Baia Mare și Bradul Vișeu de Sus, este programată pentru sâmbătă, 16 iunie, de la ora 16.00, pe Stadionul ”Viorel Mateianu”. Partida va fi condusă de Cristian Codrea, asistat de Răzvan Soponar și Cristian Mureșan. Arbitru de rezervă: Dinu Cociș. Observator: Constantin Limban.

În prima manșă, jucată la Vișeu de Sus, campioana Sudului s-a impus la scorul de 4-0. Golurile au fost înscrise de Cătălin Tutuță (min. 27), Vasyl Dan (min. 61), Ciprian Duruș (min. 75) și Marius Feraru (min. 89).

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus