Protocol încheiat de Ministerul Sănătăţii pentru achiziţia de medicamente oncologice Reviewed by CD on . Ministerul Sănătăţii condus acum de Ladislau Ritli va încheia în cel mai scurt timp un Protocol de colaborare cu SC Antibiotice SA Iaşi şi cu CN Unifarm SA pent Ministerul Sănătăţii condus acum de Ladislau Ritli va încheia în cel mai scurt timp un Protocol de colaborare cu SC Antibiotice SA Iaşi şi cu CN Unifarm SA pent Rating:
Ești aici: Acasă » Sănătate»Protocol încheiat de Ministerul Sănătăţii pentru achiziţia de medicamente oncologice

Protocol încheiat de Ministerul Sănătăţii pentru achiziţia de medicamente oncologice

Protocol încheiat de Ministerul Sănătăţii pentru achiziţia de medicamente oncologice

Ministerul Sănătăţii condus acum de Ladislau Ritli va încheia în cel mai scurt timp un Protocol de colaborare cu SC Antibiotice SA Iaşi şi cu CN Unifarm SA pentru achiziţia medicamentelor oncologice care nu se găsesc pe piaţa românească, asftel încât să poată fi eliminate disfuncţionalităţile în tratamentul pacienţilor cu afecţiuni oncologice.

“Vom transmite către unităţile sanitare din toată ţara o adresă prin care le solicităm să ne comunice în cel mai scurt timp necesarul pentru un an de medicamente oncologice ieftine, cele pe care nu le găsesc pe piaţa românească.

În baza acestor raportări, cele două societăţi vor demara procedura de achiziţie pentru nevoi speciale. Medicamentele vor fi livrate către spitale în baza unor contracte ferme cost-volum încheiate între societăţile comerciale şi unităţile sanitare”, a declarat ministrul Sănătăţii, RITLI Ladislau.

Ministerul Sănătăţii a identificat un număr de aproximativ 34 de medicamente care fac parte din protocoalele terapeutice, în special cele oncologice, dar care au un prețfoarte mic și nu prezintă interes comercial din partea furnizorilor, creînd difuncţionalităţi în asigurarea schemelor de tratament.

Rareş Bogdan

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus