Sancţiuni aplicate de jandarmii băimăreni Reviewed by CD on . Luni, 10 iunie, în jurul orelor 01:00, jandarmii aflaţi în serviciu pe raza municipiului Baia Mare, au fost solicitaţi să intervină la un imobil situat pe strad Luni, 10 iunie, în jurul orelor 01:00, jandarmii aflaţi în serviciu pe raza municipiului Baia Mare, au fost solicitaţi să intervină la un imobil situat pe strad Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Sancţiuni aplicate de jandarmii băimăreni

Sancţiuni aplicate de jandarmii băimăreni

Sancţiuni aplicate de jandarmii băimăreni

Luni, 10 iunie, în jurul orelor 01:00, jandarmii aflaţi în serviciu pe raza municipiului Baia Mare, au fost solicitaţi să intervină la un imobil situat pe strada Păltinişului pentru faptul că un bărbat de 27 de ani a provocat scandal cu soacra lui adresându-i injurii şi expresii jignitoare, tulburând liniştea locatarilor prin strigăte şi larmă. De asemenea, în jurul orelor 01:20, muncitorii de la S.C. Drusal care se aflau la muncă pe bulevardul Unirii, au solicitat intervenţia jandarmilor deoarece un tânăr de 19 ani din comuna Cicârlău, le adresa injurii şi îi ameninţa cu acte de violenţă.
Pentru aceste fapte jandarmii le-au aplicat celor doi sancţiuni contravenţionale în conformitate cu Legea nr.61/1991 Republicată.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus