Sighetu Marmației: Prinși în timp ce vindeau droguri

Sighetu Marmației: Prinși în timp ce vindeau droguri

Trei persoane, cu vârste cuprinse între 47 și 51 de ani, au fost prinse în flagrant delict, în această dimineață, în timp ce tranzacţionau droguri de risc și mare risc.

În această dimineaţă, în municipiul Sighetu Marmaţiei, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Maramureş, cu sprijinul de specialitate al Direcției Operaţiuni Speciale din Poliția Română, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Maramureş, au depistat în flagrant delict, un bărbat, de 50 de ani, care încerca să vândă 700 grame de cannabis şi aproximativ 4 grame de substanţă – pulbere de culoare albă unei femei și unui bărbat.

Drogurile au fost confiscate, iar faţă de persoanele implicate se efectuează cercetări pentru săvârşirea de infracţiuni prevăzute de Legea nr.143/2000 privind combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Biroului Poliţie Transporturi Maramureş și al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei.

Recomandari

Alte Articole