Trei maramureșeni cercetaţi pentru conducere a unui vehicul sub influența alcoolului

Sigheteni băuți, la volan

Ieri, 10 noiembrie, ora 14.00, poliţiştii din Târgu Lăpuș au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Liviu Rebreanu din oraş. La volanul acestuia a fost identificat un bărbat de 39 de ani din Băiuț.
Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0.96 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul orăşenesc Târgu Lăpuş, pentru prelevarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
Totodată, poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Leordina şi Săliştea de Sus au oprit pentru control două autoturisme care erau conduse de către doi tineri de 24 respectiv 27 de ani.
Ambii emanau halenă alcoolică, motiv pentru care li s-a solicitat să efectueze o testare cu aparatul etilotest, dar aceştia au refuzat, fapt pentru care au fost conduşi la spital în vederea prelevării mostrelor biologice de sânge.
În toate cazurile cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

Recomandari

Alte Articole