Trei tineri maramureșeni răniți după ce au ajuns cu autoturismul într-o groapă

Autoturism în care se aflau patru tinere, răsturnat pe plafon în Pasul Gutâi

Azi noapte, la ora 00:28, polițiștii din Târgu Lăpuș au fost sesizați prin SNUAU 112 despre faptul că între localitățile Coroieni și Baba a avut loc un accident rutier soldat cu victime.
Din primele verificări efectuate la fața locului a reieșit faptul că autoturismul implicat în accident a fost condus de un tânăr de 28 de ani, din Coroieni. Pe fondul consumului de alcool și a vitezei excesive, acesta nu a respectat indicatoarele temporare rutiere care indicau să vireze la dreapta, a efectuat un viraj la stânga, a părăsit partea carosabilă și a căzut într-o groapa de aproximativ 10 metri adâncime săpată de un excavator care executa lucrări pe mijlocul părții carosabile.
În urma impactului, conducătorul auto și doi pasageri, tineri de 18 respectiv 24 de ani, au suferit leziuni corporale și au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Conducătorul auto a declarat că a consumat băuturi alcoolice însă nu a putut fi testat cu aparatul etilotest. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările.

Recomandari

Alte Articole